Gümüşsu İlkokulu
YENİŞEHİR MAH. GÜMÜŞSU KÜME EVLERİ NO 15 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA Ulaşım Öğretmen servisi YOK TİGEM Gümüşsu İşletmesine ait işçi ve memur servisleriyle ve AkçakaleCeylanpınar arası sefer yapan dolmuş ile ve kendi araçlarımızla gidip geliyoruz.

VİZYON

Gümüşsu İlkokulu´nu Ceylanpınar ilçemizin başarılar dolu bir okulu yaparken;öğretmeni,veliyi,öğrenciyi ve diğer tüm çalışanları ortak paydaş alarak etkin bir eğitim öğretim ortamı sunmaktır.

MİSYON

Atatürkçü düşünce sistemini özümsemiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, toplumun değerlerini ve ahlakını önemseyen, okuduğu okula bağlı çocuklar yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle bizim görevimiz; öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak yetiştirmek ve kendimizi sürekli geliştirerek, hayata hazırlayarak okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim birleştirilmiş sınıflı ilkokul

Tam gün eğitim birleştirilmiş sınıflı ilkokul

8.30-14.15

Kalorifer ile ısınmaktadır.

Öğretmen servisi yok.Öğrenciler yaya olarak gidip gelmektedir.

Ceylanpınar´a 40 km

Tigem Gümüşsu İşletmesi lojmanlarının arasında bir okul.